2. oktober 2017

ÅRETS BRAKVANDS CUP VELOVERSTÅET


Så er vi ovre weekenden med årets dyst i brakvandet DBC - Dansk Brakvands Cup. Sikken en dyst vi havde i år, og de fleste af os fra bestyrelsen var selvfølgelig også med til at dyste om titlen som Danmarksmester 2017.

Der herskede ingen tvivl om at fiskeriet var ekstremt svært i år og mange af vinder fiskene blevet taget inden for en kilometers afstand, så de fisk der var ude i sundet stod meget koncentreret. Under 50 fisk rapporteret ind på 2 dage, det var absolut om at finde fiskene i koncentrede områder. Den tilbagegang der har været af fangster i sundet er selvfølgelig med i Sydsjællands brakvands klub SBK`s bekymringer og derfor arbejder vi også målrettet i bestyrelsen på at finde løsninger på at øge til besætningen samt sikre at leve vilkårene for gedde samt aborre optimeres så vi igen kan få sunde bestande af de eftertragtede fisk.


Vi var selvfølgelig glade for at få lidt taletid til årets Dansk Brakvands Cup, trods lidt mikrofon udfordringer, men billedet i dette opslag er korte punkter hvorfor det er godt at melde sig ind i SBK samt hvilke formål man støtter op om med aktivt medlemskab. Vi håber at byde så mange medlemmer af SBK velkomne som muligt, og vi vil løbende komme med tiltag samt nyheder fra vores lokale brakvand.

Men tak til Møn Trolling for et vellykket DBC, vi ser allerede frem til at møde alle jer dygtige brakvandsfiskere igen næste år.