8. maj 2018

SYDSJÆLLANDS BRAKVANDS KLUBS LANDSDÆKKENDE GEDDEKONKURRENCE

SBK BIG5 & TINY2 

Dette er navnet på sydsjællands nye landsdækkende "gentlemans" geddekonkurrence. 

https://www.facebook.com/groups/2071466419741458/

I konkurrencen SBK BIG5 går det i alt sin enkelthed ud på at fange de 5 længste gedder i samlet antal cm over denne periode : 01/05-2018 - 31/04-2019. 

I konkurrence TINY2 gælder det om at fange de 2 mindste gedder i samlet antal centimeter. Det er VIGTIGT at påpege at TINY2 konkurrencen kun gælder brakvandsgedder fanget i det sydsjællandske brakvand. Og når man slår fangstbilleder samt trofæbilleder op i TINY2 konkurrencen så skal man samtidigt sende en Google Map placering til os af hvor de små gedder er fanget. Grundet dette er at vi interessere os meget for rekruttering af mindre gedder i det sydsjællandske brakvand. 

Der gives 1 point pr. cm gedde man fanger i begge konkurrencer det vil sige fanger man 5 x 100 cm gedde så har man 500 points. 

I TINY2 gælder det om at fange mindst antal centimeter på 2 stk. gedder. Så har man fanget : 2 x 50 cm gedder = 100 Point. Mindste samlet antal centimeter på 2 stk. gedder i perioden 01/05-2018 - 31/04-2019 vinder TINY2 

1. For at deltage i denne konkurrence skal man skrive en mail til : sbkmedlem@gmail.com med følgende oplysninger : Fulde navn, adresse, telefonnummer, fødselsdato. Herefter skal man betale et symbolsk beløb på 180,- til følgende MobilePay nummer : 89077 for at aktivt deltage i konkurrencen. Dette beløb vil ubeskåret gå til at forbedre levevilkår for brakvandsgedderne i det Sydsjællandske. 

2. Det er vigtigt at påpege at måledokumentationen skal være i orden når man slår sit fangstbillede op på konkurrencens facebook side. Derfor har vi valgt at alle deltagende i denne konkurrence får et målebånd fra Rapala med meget synlige måleenheder. For at få udleveret dette målebånd bedes man tage kontakt til Grizzly Outdoor på Kværnvej i Vordingborg. Tlf: 28266797

3. Det er vigtigt at fisken måles fra venstre side, det vil sige at lægger man fisken på måtte så skal fisken lægge på sin højre side og man kan derefter måle fisken på venstre side på det billede man skal sende ind som deltagende konkurrence billede. 

4. Husk også at slå et trofæ fangstbillede op sammen med målebånds fotoet da vi også løbende præmiere ugens flotteste fangst foto. 

5. Alle fangstmetoder er gældende og i SBK BIG5 så længe man fanger på sportslig vis. Konkurrencen er landsdækkende så gælder både fangster i ferskvand samt brakvand


I kan også se denne video som vores formand Nick Nordahl Wallem har sammensat omring regler og betingelser for at deltage i SBK BIG5 & TINY2. 

https://www.youtube.com/watch?v=8zQwsId1CDo&t=635s


Vi glæder os til at se en masse deltager i denne landsdækkende gentlemans geddekonkurrence. 


Med Venlig Hilsen - SBK