30. april 2018

SYDSJÆLLANDS BRAKVANDS KLUB - GENERALFORSAMLING

Hej

Hermed referat af SBK Generalforsamling 2017-2018.
DTU Aqua, ved Christian Skov holdt oplæg om Fangstjournalen.dk. Virkelig interessant oplæg, med super interessant data indsamlet allerede nu. Husk at indrapportere nulture i fangstjounal appèn!
Henrik Dalby Ravn fortalte om det nuværende projekt med fangst og mærkning af gedder i Askeby Landkanal. 19 gedder mærket, det bliver spændende at se om det kan dokumenteres hvor de 
gyder.

Referat af årets generalforsamling kan læses her: 
Vi havde oprettet denne grafiske gennemgang af året der gik der blev fremvist under klubbens generalforsamling:  https://docs.google.com/presentation/d/1UQnH_2epkCOwGbyoXoMPI1raeUrorks2gyvHIj3Tx08/edit#slide=id.p3


Vi havde en hyggelig aften og flere af klubbens medlemmer deltog under klubbens generalforsamling. Der var rig mulighed for at byde ind med spørgsmål fra medlemmer til klubbens bestyrelse om de projekter vi går og har gang i. Vi håber selvfølgelig at se endnu flere til de næstkommende SBK klubaftener. 

* Her fortæller Christian Skov fra DTU Aqua omkring vigtigheden af at få registreret sine fisketure samt fangster i Fangstjournal App`en. 

Husk også at registrer dine 0 ture. 




* På billedet her gennemgår Rasmus Ingemann fra bestyrelsen - Året der gik.